Veelgestelde vragen

Waar komt de naam Frisia vandaan?

Goede vraag, deze vraag krijgen we vaker. Gelukkig is het antwoord eenvoudig. Ons bedrijf is in 1899 in Harlingen, Friesland opgericht. Friesland werd vroeger ook wel Frisia genoemd. En daar komt onze naam dus vandaan.

Ik wil graag een presentatie geven over Frisia mallows. Is er informatie voor me?

Wat een goed idee! Om je op weg te helpen, hebben we een poster gemaakt waarop superveel info staat over ons bedrijf en onze spekjes. Je kan die poster hieronder downloaden. Veel succes met je presentatie! Gezien de wetgeving over reclame voor kinderen, is dit document geschikt voor fans ouder dan 13 jaar.

Kan ik een rondleiding krijgen in de fabriek?

Wat zou dat leuk zijn, hè! Helaas kan dat niet. Onze fabriek moet aan zoveel hygiënische eisen en veiligheidseisen voldoen dat het onmogelijk is om gasten over de vloer uit te nodigen. Hoe leuk dat ook zou zijn.

Ik zoek een sponsor. Kan Frisia me sponsoren?

Op sponsoraanvragen kunnen we spijtig niet ingaan, hoe leuk dat ook zou zijn. We moeten daar een duidelijke lijn in trekken, en we kunnen helaas niet iedereen sponsoren. We wensen je veel succes.

Wat zijn de ingrediënten en allergenen van Frisia snoepjes?

Op de achterkant van elke verpakking vind je het overzicht van de ingrediënten van dat product. Eventuele allergenen staan vetgedrukt en/of in hoofdletters. De ingrediëntenlijst per product vind je ook terug op onze website, bij Assortiment.

Waar kan ik Frisia snoepjes kopen?

In Nederland vind je Frisia spekken in de meeste supermarkten. In België kan je Frisia UFO’s ontdekken bij Carrefour Hyper, Intermarché en Albert Heijn. De mallows kan je er kopen bij Albert Heijn en Jumbo. En je kan Frisia gumsnoepjes scheppen in een selectie van Belgische pretparken en zoo’s. Frisia durft er ook wel eens op uit te trekken naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen, China, Japan, Zuid-Korea, … Dus hou ook op reis je ogen open voor onze lekkernijen!

Ik heb een klacht over een product. Wat moet ik nu doen?

Dat vinden we echt vervelend voor je. Stuur je ons aub een mailtje? Graag meteen ook de streepjescode, lotcode, houdbaarheidsdatum en je adres vermelden in de e-mail. Dan kunnen we je klacht onderzoeken. Dankjewel.

Heb je nog vragen?

We hebben de meest voorkomende vragen alvast beantwoord. Als je toch nog met andere vragen zit, stuur ons dan een e-mail, we helpen je graag verder.